Menu
Assortiment
Rund
- biefstuk 1e keus
- biefstuk 2e keus
- rumsteak
- chateaubriand
- filet mignon
- filet pur
- tache noire
- stoofvlees
- soepvlees
- soepvlees met been
- cote-a-l'os
- dunne lende
- entre cote
- rosbief
- rundstong
- americain natuur
- tournedos
Varken
- spieringkotelet
- bas cote
- filet kotelet
- hespensnede
- hespengebraad
- stoofvlees
- schoudergebraad
- vleesribben
- vers spek
- carrégebraad
- spareribs
- poot
- staart
- varkenshaasje
- schenkel
- lever
- gehakt gemengd
- varkensgehakt
Panklaar
- cordon bleu
- schnitzel
- gyros
- pita
- varkensbrochette natuur
- varkensbrochette gemarineerd
- gemarineerde steak
- rundervogel
- runderbrochette natuur
- runderbrochette gemarineerd
- peper steak
- braadworst gemengd
- chipolata
- blinde vinken
- witte pens
- zwarte pens
- rundsburger
- kaasburger
- boomstammetjes
- hoeveburger
- spekburger
- burger natuur varken/rund
Huisbereide gerechten
- balletjes in tomatensaus
- bereid stoofvlees
- vol-au-vent
- spaghetti saus
- vogelnestjes in tomatensaus
- lasagne
Charcuterie
- salami
- hoofdvlees
- boerenhesp
- hespeworst
- kippenwit
- boerenpaté
- droge worst
Kip
- hoevekip
- kipfilet
- kippenbrochette
Salades
- beenhamsalade
- krabsalade
- vleessalade
- tonijnsalade
- prepare
- prepare vd chef
- kip curry
Kaas
- een klein assortiment kazen